Τι είναι η Tokenization

10/02/2021

Το Tokenization είναι μια από τις πιο συναρπαστικές επιπτώσεις της τεχνολογίας blockchain.
Αυτή η διαδικασία υπόσχεται να μεταμορφώσει την κοινωνία σε μια πιο υλιστική και εμπορευματοποιημένη άποψη, όπου όλοι μπορούν να απολαύσουν και να ανταλλάξουν οποιοδήποτε στοιχείο βασισμένο στην προσφορά και τη ζήτηση. <

Ακόμα καλύτερα, η διαμόρφωση blockchain μπορεί να εφαρμοστεί σε σχεδόν οτιδήποτε. Από αγαθά, εταιρικά ακίνητα, τίτλους, ταυτότητες, σπίτια έως όλα τα είδη που εξέρχονται από τη βιομηχανική γραμμή παραγωγής. Βασικά οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να διαγραφεί.

Το Tokenization έχει πολλά οφέλη:

Η διαδικασία διακριτικοποίησης έχει ορισμένα πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων μπορούμε να τονίσουμε:

Σας επιτρέπει να παρουσιάσετε ψηφιακά οποιαδήποτε πτυχή της δραστηριότητας blockchain.
Επιτρέπει την απόλυτη ιχνηλασιμότητα για κάθε αντικείμενο ή στοιχείο που έχει επισημανθεί.
Δημιουργεί συστήματα που μπορούν εύκολα να ελεγχθούν πλήρως ή να εισάγουν διακρίσεις, κάνοντας αυτήν την εργασία ευκολότερη.
Αυξήστε τη διαφάνεια και την ασφάλεια των συστημάτων πληροφορικής.
Ανοίγει την πόρτα σε νέα σχήματα, δομές εργασίας και ασφάλειας σε όλους τους τομείς.
Αποκεντρώνει τις εσωτερικές διαδικασίες του συστήματος με διακριτικά, προσφέροντας τελικά περισσότερο έλεγχο, προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας.
Μειώνει το λειτουργικό κόστος . <> Η τεχνολογία Blockchain ανοίγει αναμφίβολα την πόρτα σε ατελείωτες δυνατότητες που προηγουμένως ήταν δύσκολο ή περίπλοκο να επιλυθούν. Αυτός ο μετασχηματισμός ξεκίνησε πρωτίστως από οικονομική άποψη και συνεχίζει να επεκτείνεται.
Το δυναμικό της τεχνολογίας blockchain και του tokenization είναι τεράστιο. Ακόμα και σήμερα, δεν μπορούμε να φανταστούμε τέτοιες δυνατότητες για ένα αποκεντρωμένο και ασφαλές σύστημα.